المقاديـــر
1 كوب دقيق
1 2/1 لبن ( حليب )
2 بيضه
رشة ملح
الطريقـــه
* نضع المقادير كلها مع بعض ونقلبهم كويس جداً .
* نضعهم في الثلاجه لمده 2/1 ساعه .
* نسخن طاسه اووووي .
* نضع فيها فتفوتة سمن .
**** اسيبكم مع الشرح والصور ****

* نضع ( كبشة ) من الخليط في الطاسه .




* وتحركي ايدك حركه دائرية وانتي ماسكه الطاسه علشان تبقي بالشكل ده .




* ثواني وهتلاقيها احمرت اقلبيها علي الوش الثاني ( بس بحرص عشان ما تتقطعش ) .



* ولمدة ثواني كمان وشليها من الطاسه وحطيها في طبق عشان تبرد وكملي باقي المقدار ( المقدار تقريباً بيعمل من 6 : 7 وحدات في الطاسه الكبيرة ) بالشكل ده .





*** نيجي للمهم ((( الحشوات ))) انا عملت جزء بالجبنه الدوبل كريم + الفلفل الاخضر .




وجزء بالجبنه المشكله ( رومي + شيدر + موتزريلا + فلفل اخضر + كاتشب ) .




* نفرد الكريب في طبق .




* نضع الحشوة بالشكل التالي ( دي بالجبنة والفلفل ) .




* ونطبقه بالشكل ده .


* وبعدين ....



* ودي الحشوة الثانية ( الجبنه المشكله ) .



* ولفيها بنفس الطريقه السابقة .
* وكملي باقي الكريبات بالحشوات اللي تفضليها .
* وسخني الطاسه تاني وحطي الكريبات فيها عشان الجبنه تسخن وتبقي سايـــــ أوي ــــحه .



* وبرضه ثواني وهيتحمروا قلبيهم علي الوش الثاني بسرعه عشان ما يتحرقوش .


* وحطيهم في الطبق .
*** شوفوا شوفوا الجمال ***


شوفوا تاني من قريب
هــــــــــــــــــــــــا ميــــــــــــــــن هيلحــــــــــــــــق الطبـــــــــــــــــق ده ؟؟؟؟ 



الف عافيه ويارب يعجبكوا ...
*** ممكن تقدموا الكريب مع أي حاجه ممكن تتخيلوها ( الشاورما - البطاطس المحمرة - اللحمه المفرومه وعليها الصوص الابيض / الأحمر . . . . . . . . يعني بدل العيش ) .