اولا : ندوب السكر مع الخميره فى مياة دافيه حتى تتفاعل وتتضاعف نخلط المقادير الجافة ثم نضيف الزيت والزبادى والخميره ثم نجعنها جيدا حتى نحصل على عجينه ممتامسكة واضافة المياه على حسب العجن نقطع العجينه كور صغيره ونرصها فى الصنيه ونبطط كل كوة بطيطه بسيطة
ثم ندهن وشها ببيض مخفوق مع رشة فانليا
وعلى الوش اختيارى انا استخدمت حبه البركة وسمسم وسماق وزعتر بسخن الفرن ربع ساعه من فوق ومن تحت وسبع دقايق بظبط فى الفرن على اعلى درجة حرارة
وبجهز الحشوة بجهز اللحمه المفرومه واتبلها واشكلها نفس شكل البرجر واسويها فى صنيه او طاسه على نار هاديه وبتكون لذيذه جدااااا وبجهز مايونيز وكاتشاب وخس
وبالهنا والشفا يارب وبالعافيه
وهدا الطبق بدون خس ولا مايونيز وكاتشاب لا تنسونى من صالح دعائك ان ربنا يشفينى من الصداع النصفى وبتمنى الوصفة تعجبكم