نعناعه
المساهمات : 11158 تاريخ التسجيل : 24/01/2014
| موضوع: خلية النحل الخميس نوفمبر 06, 2014 9:42 am | |
| الشيف / نجلاء الشرشابي برنامج علي قد الإيد خليه النحل المقادير: 4 كوب دقيق + 1 معلقه كبيره خميره + 2 معلقه صغيره بيكنج بودر + نصف كوب زيت + ربع كوب سكر+ نصف معلقه صغيره ملح + لبن للعجن حتى نكون عجينه طريه تلتصق باليد تقريبا من كوب و نصف ل 2 كوب لبن تقريبا للوجه : لبن و سمسم الحشو : جبن او شيكولاته او ساده و نضع عليها عسل بعد النضج الطريقه : نخلط جميع المقادير جيدا و نتركها تخمر حتى يتضاعف حجمها تقريبا ساعه للتخمر بعد ذلك نحضر صنيه مدهونه زيت و نشكل العجين كوره صغيره و نحشيها ب الجبن او الشيكولاته و نضعهم جمب بعض مع ترك مسافات قليله بين كل كوره و الاخري و بعد ان ننتهى نعطى الطنيه و نتركها تخمر مره اخرى و نشغل الفرن على 180 و 10 دقائق او ربع ساعه ندهن وشها لبن و نصع السمسم و ندخلها الفرن و اول ما تحمر نخرجه | |
|