هاتى بقا 2 قطعة فحم او قطعة كبيرة وسوى الفحمة ع النار وبعدين حطيها فى نص الللحمة المفرومة زى كدا
بعدين بقا نزلى بشويا زيت هيتطلع البخار
نغطيها عالطول ونسيبها ربع ساعة لحد ماالعجينة تتشرب البخار وبعدين نجيب خلة خشب او اى حاجة نصبع عليها صوابع الكفتة واحنا بنصبعها نبل ايدينا من خليط مية البصل ونصبع الكفتة وبعدين نطلعها من السيخ ونحطها فى الصينية وياريت تطولى الصوابع لانها لما تستوى هتقصر شويا بسيط
وبعدين ندخلها الفرن سخنة نحطها من تحت وكل شويا نحرك الصينية واول ماتبتدى تنشف من ميتها اللى نزلتها ارفعها لفوق تحت الشويا وبرضه كل شويا ااحرك الصينية لحد مالكفته تاخد لون وكدا استوت اتفضلوا