نعناعه
المساهمات : 11292 تاريخ التسجيل : 24/01/2014
| موضوع: طريقه عمل الكنتاكي في المنزل الأربعاء ديسمبر 17, 2014 10:24 am | |
| طريقه عمل الكنتاكي في المنزل المكونات دبابيس دجاج-علبه زبادي-ملح فلفل حبهان بصل وثوم بودر-كاري-قليل من الخل-دقيق-نصف كوب لبن-زيت للقلي بنتبل الدبابيس بكل التوابل ونتركها ليله كامله الخطوه الثانيه نحضر كوب دقيق ونصف كوب لبن ونفس التوابل ونخلطهم كويس ولازم الخليط كون تقيل ونتركه في الثلاجه نصف ساعه مع تخريم الدبابيس بالسكين نحط الدبابيس في الخليط وبالمساكه مش بايدك عشان تاخد شكل القرمشه و تحطيه في الخطوه التالته وهي دقيق وممكن اضافه بيكنج بودر علي الدقيق لزياده القرمشه في حله مليانه زيت ساخن ضعي الدجاج واول ما يغلي وطي عليه وغطيه وسيبيه يستوي حوالي 10 دقائق حلو وحادق. من الشيف سالي فواد | |
|